A CONEXO Portal és a CONEXO App új verziója, nem csak egy kibővített működési területtel rendelkezik, hanem a felhasználónak is egyszerűbb kezelhetőséget biztosít.

A CONEXO Portal és a CONEXO App új verziója, nem csak egy kibővített működési területtel rendelkezik, hanem a felhasználónak is egyszerűbb kezelhetőséget biztosít. A GEMÜ cég a CONEXOval közösen olyan rendszert dobott piacra, amely a felhasználót a legkülönbözőbb karbantartási – és fenntartási feladatokban elektronikusan segíti. Ennek érdekében, a készülék minden fontos elemét egy RFID chippel látják el. Ez a RFID Reader (Conexo Pen) segítségével olvasható ki. Kiegészítésképp a CONEXO App-ot telepítik éppen a mobil végberendezésekre. Ennek segítségével az összes karbantartási folyamat átláthatóbbá és könnyebben dokumentálhatóbbá válik. A karbantartást vegző szerelőt aktívan végigvezeti a karbantartási terven, így közvetlenül hozzájut a hozzárendelt információk összességéhez, mint pl a műbizonylathoz, az ellenőrződokumentációkhoz, az összeszerelési utasításokhoz és a karbantartási előzményekhez.

A központi szerepet betöltő CONEXO Portallal számos adat összegyűjthető, kezelhető, majd tovább feldolgozható.

A felhasználókkal folytatott intenzív párbeszédnek köszönhetően, javítani tudtunk a rendszeren, valamint új funkciókkal egészítettük ki.

Így a felhasználók az adatfeldolgozásnál nem csak egy még egyszerűbb használattal és jelentős teljesítményemelkedéssel szembesülnek, hanem az esedékes karbantartásoknál hatékonyabb rugalmassággal is talalkozhatnak. Az optimalizálás az olyan funkcióknál, mint pl az alkatrészek keresése vagy a jogok kezelése , úgymint annak a lehetősége, hogy az alkatrészekről RFID Chip nélkül is készülhessenek ábrák, a felhasználónak az újdonságokkal bővült lehetőségek kínálatát mutatja be.

Az új funkciókkal nem csak ügyfeleink igényeinek szeretnénk még inkább eleget tenni, hanem egyidejűleg a teljes rendszer hatékonyságát is növeljük. – mondja a CONEXO illetékes termékmanagere Mario Niklas. Rögtön ki is egészíti „további érdekes újításokat tervezünk a CONEXO rendszer egészét illetően, melyeket az érdeklődőknek ez év júniusában az ACHEMA vásáron mutatunk be.

Start typing and press Enter to search