Mikroelektronika és félvezetőgyártás

Veszélyes folyadékok kezelése

1988 óta gyárt a GEMÜ nagy tisztaságú szelep-, mérő- és szabályzástechnikai berendezéseket. A felhasználás kiterjed az optika, a gyógyászat, a fényelektromosság, a félvezetőgyártás, a gyógyszeripar, a bio- és géntechnológia, továbbá a finom- és mikromechanika területére is.

 

Steril körülményeket biztosító gyáregység Emmenben

A steril/higiénikus alkalmazásokra gyártott szelepeket tisztatéri környezetben gyártják.  A legújabb technológiáknak és eljárásoknak köszönhetően a szelepeket, a mérő- és szabályzástechnikai berendezéseket Emmenben (Svájc) öntik, tisztítják, szerelik, ellenőrzik valamint steril körülmények között csomagolják.

További lehetséges felhasználási terület

A veszélyes folyadékok kezelésére egyéb iparágakban a termékskála olyan anyagokból készülhet, mint a PTFE, PVDF, PFA vagy PP, nem steril körülmények között gyártott HPS változatként is. GEMÜ ezzel a legmagasabb vegyi ellenálló képességet, piacképes áron kínálja.

 

Az ügyfél igényeihez igazodó rendszermegoldások adagoló-, szabályozó- és elosztófeladatokra

A GEMÜ iComLine sorozatból a személyre szabott, multifunkcionális többutas szelepeink alkalmasak a nyitász-zárás- szabályzására. Az ülékes membrántechnológia lehetővé teszi a rövid, gyors ciklusokat az adagoló- és szabályozófunkcióknál, agresszív és abrazív közegben is. Továbbá nyomásmérőrendszerek, úgymint csőszerelvények és tömlők is rendelkezésre állnak. Ezek külön rendelhetőek vagy az úgynevezett csőelosztókhoz (manifolds) illesztve szállíthatók specifikáció szerint.

Példa – GEMÜ szelep-, mérő-, és szabályozófolyamatokra

– félvezetőszeletek és síkpanelek előállítása

– vegyi anyagok adagolása

– áramköri lapok és mikrochipek készítése

– fénykibocsátó diódák (LED) gyártása

– fémkicsapatás

Termékskála

Minden pneumatikus vagy elektromos meghajtóval ellátott GEMÜ szelep mérőberendezésekkel szállítható rögtön a GEMÜ németországi raktárából.

CleanStar and PurePlus membránszelepek iComLine membrán ülékes szelepek iComLine multi-port blokkszelepek
SonicLine áramlásmérő HydraLine nyomásmérő eszközök FlareStar fittingek
TubeStar cső Rozsdamentes acél membránszelepek

Start typing and press Enter to search