A GEMÜ M-blokk technológiája a legfejlettebb megoldást kínálja, hogy megfeleljen a gyógyszeripar magas igényeinek.

Hagyományos hegesztett rendszerek

Több mint 20 évvel az első M-blokk szelepek piaci bevezetése után is hegesztett rendszerekkel valósulnak meg a komplex folyamatok. Az itt felhasznált szelepek, szerelvények és csőalkatrészek nagy helyet, nagy mennyiségű szerelési és hegesztési munkát igényelnek a helyszínen, ennek megfelelően magas validálási költségek merülnek fel. Ezen felül mindenképp meg kell említeni a nagy mennyiségű visszamaradt közeget, a nagy holtteret a hagyományos 6D és 3D szabályokhoz viszonyítva.

A folyamatok biztonságosabbá tétele, a rendszerek elérhetőségének növelése és a rendszer életciklusának költségeinek csökkentése érdekében, a teljes tulajdonjog (TCO) koncepció részeként, több mint 400 különböző kivitelben és több ezer ügyfél-specifikus változatban valósultak meg blokkszelepek.

Konzultáció, mérnök tanácsadás

Ötleteinkkel és kezdeti javaslatainkkal már a projekttervezés kezdeti szakaszában támogatjuk ügyfeleinket. Ezután a vevővel szorosan együttműködve 3D CAD rendszerben folytatódik a tervezés. A GEMÜ a közösen kifejlesztett megoldást a nagy hatákonyságú gyártósorán készíti el . A A közösen kifejlesztett megoldást ezután hatékony gépeinkben dolgozzuk fel. A megmunkáló központokban évente több ezer blokkot állítanak elő 0,1 kg-tól 500 kg-ig.

Hagyományos kialakítás: 8 hegesztés / 4 welds

M-Blokk kialakítás: nincs hegesztés!

Start typing and press Enter to search