GEMÜ membránszelepek

A GEMÜ által gyártott membránszelepek számos különféle ipari feladatra alkalmazhatóak, köszönhetően a többféle szeleptest- és membránanyagnak. Az alábbiak alapján kiválaszthatja, hogy Ön melyik alkalmazási terület szerint szeretné megtalálni a megfelelő terméket:

Fém membránszelepek steril alkalmazásokra

Single-use membránszelepek gyógyszeripari alkalmazásokra

Fém ipari membránszelepek különféle alkalmazásokra
A különböző membrán anyagoknak és az akár 0.25 µm-es felületi előkészítésnek köszönhetően a GEMÜ szelepek számos steril alkalmazásban használhatóak. A GEMÜ ülékrendszere biztosítja az áramló közeg és a működtető közötti hermetikus zárást. A Single-use membránszelepek rozsdamentes működtetőből és gamma-sterilizálható szeleptestből állnak. A TPE membránnal szerelt PP szeleptestek megfelelnek a gyógyszeripar USP 85 és USP 788 által támasztott tisztasági előírásainak. A GEMÜ fém membránszelepei elérhetők szűkített, vagy teljes átáramlású kivitelben. A szelepek alapvetően nem érzékenyek a szilárd részecskéket tartalmazó közegekre, így gyakorlatilag bármilyen ipari alkalmazásra megoldást nyújtanak. Különféle bevonattal és műanyag bélésekkel rendelhetőek.
Műanyag membránszelepek a vegyipar, környezetvédelmi rendszerek és egyéb ipari területek számára
Műanyag membránszelepek gyógyszeripari/higiénikus alkalmazásokra Műanyag membrán-ülékes szelepek mikroelektronikai, vegy- és gyógyszeripari alkalmazásokra
A GEMÜ műanyag membránszelepei közömbös és korrozív folyékon és gáznemű közegek esetén is megfelelő megoldást nyújtanak. Ezen szelepek esetében a közeggel érintkező részek magas minőségű műanyagból készültek, így nagyfokú kémiai ellenállással rendelkeznek. A tisztatéri körülmények között gyártott GEMÜ műanyag membránszelepek gyógyszeripari és egyéb higiénikus alkalmazásokra kerültek kifejlesztésre. A közeggel érintkező részek és a szelep egyéb részei is magas minőségű műanyagból készültek (PFA/PTFE/PVDF/PP). A GEMÜ membrán-ülékes szelepei 2/2 utú és multi-port kialakításban érhetőek el. A szeleptest, a működtető és a membrán is nagy ellenállóságú műanyagból készültek (PTFE és PVDF). A szelepek két változatban rendelhetőek: HPW (tisztatéri környzetben gyártott), vagy HPS (normál körülmények között gyártott) kivitelben.

Start typing and press Enter to search