PD kialakítású töltő szelep platform – GEMÜ F40 és F60

 Kategória: Blog, Egyéb

Az innovatív töltő szelep platform segítségével a GEMÜ egyedi megoldást kínál a higiénikus és aszeptikus gyártóüzemekben történő töltési folyamatokra a gyógyszeriparban, biotechnológiában, élelmiszeriparban és italgyártásban, valamint ipari folyamatokban és korrozív közegben. Fejlesztése során különös figyelmet fordítottak a folyadéktöltési alkalmazások egyre növekvő elvárásaira. Csak képzelje el egy pillanatra – mi lenne, ha …

… a töltési folyamata még gyorsabb lenne?

Az új generációs töltő szelepek nagyon magas kapcsolási ciklusokat tesznek lehetővé (több mint 10 millió). Továbbá az előző szelepekhez képest tízszer gyorsabb nyitási és záró sebességet lehet megvalósítani (akár 300 mm/s-os működtető sebességekkel).

… a töltési folyamata még rugalmasabb lenne?

Az új töltő szelep platformmal bármilyen kívánt töltési görbe és szabadon programozható töltési sebesség megvalósítható a töltési időre történő alkalmazkodáshoz különböző közeghez, tartály geometriához stb.

… a szelep bármilyen közeg kezelésére alkalmas lenne?

A GEMÜ F40 és GEMÜ F60 töltő szelepek mind PD kialakításúak – egyedülálló PTFE (TFMTM) tömítési koncepcióval, amely lehetővé teszi az áramló közeg és a működtető hermetikus elválasztását egy kúp alakú membrán segítségével.

… a szervizelés csak pár másodpercig tartana?

Az innovatív patronos alkatrészrendszernek köszönhetően és a Quick-Lock csatlakozással a szervizelés könnyű, gyors és optimalizált a hibák elkerülése érdekében.

… a töltési folyamata még pontosabb lenne?

A GEMÜ F60 motoros töltő szelep rendkívül magas pozícionálási pontosságot tesz lehetővé (kb. ±20 µm 10 mm-es orsó lépésköz/nagykereszt forgás esetén), ismételhetőséggel akár ±10 µm-ig.

GEMÜ F40

GEMÜ F60

 

 

 

Legutóbbi híreink

Start typing and press Enter to search