Pentair Südmo szelepek és komponensek a Multivalve Kft. kínálatában

 Kategória: Egyéb
Bemutatjuk a Pentair Südmo-t portfóliónkban

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk lett a Pentair Südmo szelepek, alkatrészek és komponensek egyetlen hivatalos magyarországi forgalmazó partnere. Ennek köszönhetően portfóliónk bővül, hogy innovatív higiéniai megoldásokat kínálhassunk önnek. Ez az együttműködés jelentős mérföldkövet jelent küldetésünkben, hogy piacvezető megoldásokat szállítsunk ügyfeleinknek.

A Pentair Südmo globálisan elismert vezetője az innovatív higiéniai megoldásoknak azokban az iparágakban, ahol magas minőségű alkatrészeket igényelnek, mint például az élelmiszer- és italipar, a gyógyszeripar és a kozmetikai ipar. A vállalatot 1954-ben alapították Németországban, kifejezetten azzal a céllal, hogy szelepeket és komponenseket szállítson a tejiparnak. Azóta is folyamatosan építik ezt az innovációs örökséget a kutatás-fejlesztési és gyártóközpontjukban, Riesbürgben, Németországban, kiemelve elkötelezettségüket a kiválóság és megbízhatóság iránt.

A Pentair Südmo többet nyújt, mint csak szelepek tervezése és gyártása. Elkötelezettek amellett, hogy ügyfeleik számára a legjobb technológiát nyújtsák, minden alkalmazáshoz szabva. Továbbá, ahogy növekszik az élelmiszer-, ital- és gyógyszeriparban a biztonsági és fenntarthatósági igények, a Pentair Südmo továbbra is válaszol ezekre fejlett termékekkel és szolgáltatásokkal, teljes megoldásokat kínálva, amelyek megfelelnek a szigorú szabályozásoknak és nemzetközi szabványoknak.

A termékekről további információ itt érhető el (folyamatos feltöltés alatt!).

Legutóbbi híreink

Start typing and press Enter to search