Korszerűsített elektronikus karbantartást elősegítő rendszer

 Kategória: Egyéb

Korszerűsített elektronikai karbantartást elősegítő rendszer

A CONEXO Portal és a CONEXO App új verziója, nem csak kibővített működési területtel rendelkezik, hanem a felhasználónak is egyszerűbb kezelhetőséget biztosít.

A CONEXO Portal és a CONEXO App új verziója, nem csak kibővített működési területtel rendelkezik, hanem a felhasználónak is egyszerűbb kezelhetőséget biztosít. A GEMÜ GmbH a CONEXO-val közösen olyan rendszert dobott piacra, amely a felhasználót a legkülönbözőbb karbantartási – és fenntartási feladatokban elektronikusan segíti. Ennek érdekében, a készülék minden fontos elemét egy RFID chippel látják el. Ez a RFID Reader (Conexo Pen) segítségével olvasható ki. Kiegészítésképp a CONEXO App-ot telepítik éppen a mobil végberendezésekre. Ennek segítségével az összes karbantartási folyamat átláthatóbbá és könnyebben dokumentálhatóbbá válik. A karbantartást végző szerelőt aktívan végigvezeti a karbantartási terven, így közvetlenül hozzájut a hozzárendelt információk összességéhez, mint pl a műbizonylathoz, az ellenőrző dokumentációkhoz, az összeszerelési utasításokhoz és a karbantartási előzményekhez.

A központi szerepet betöltő CONEXO Portal-lal számos adat összegyűjthető, kezelhető, majd tovább feldolgozható.

A felhasználókkal folytatott aktív párbeszédnek köszönhetően, javítani tudtunk a rendszeren, valamint új funkciókkal egészítettük ki.

Így a felhasználók az adatfeldolgozásnál nem csak egy még egyszerűbb használattal és jelentős teljesítményemelkedéssel szembesülnek, hanem az esedékes karbantartásoknál hatékonyabb rugalmassággal is találkozhatnak. Az olyan funkciók optimalizálása, mint pl. alkatrészek keresése, jogosultságok kezelése, vagy az RFID chip-pel nem rendelkező termékek ábrázolása, csak néhány azon új funkciók közül, amelyek a felhasználó munkáját megkönnyítik.

Az új funkciókkal nem csak ügyfeleink igényeinek szeretnénk még inkább eleget tenni, hanem egyidejűleg a teljes rendszer hatékonyságát is növeljük. – mondja a CONEXO illetékes termékmanagere Mario Niklas. Rögtön hozzá is teszi, hogy „további érdekes újításokat tervezünk a CONEXO rendszer egészét illetően, melyeket az érdeklődőknek ez év júniusában az ACHEMA vásáron mutatunk be.

Legutóbbi híreink

Start typing and press Enter to search