Elektromos, hatékony, eSy – az új GEMÜ eSy motoros hajtóművek

 Kategória: Egyéb

 

Az Ingelfingenben található GEMÜ tovább bővíti termékpalettáját a motoros membrán-, ülékes-, és membrán-ülékes szelepei területén.

 A különböző ipari területek évek óta keresik a pneumatikus működtetők alternatíváját. Az elektromos hajtómű egy lehetőség, mivel különösen lenyűgözőek a költséghatékonyság és a teljesítmény területén. A szennyeződés csökkentett kockázata és a széles körben történő felhasználhatóság szintén előnye az elektromosan működtetett szelekepnek. A GEMÜ a vásárlói igényekre válaszul továbbfejlesztette motoros szelepeinek választékát az eSyLite, eSyStep és eSyDrive szelepek bevezetésével.

A GEMÜ R629 eSyLite membránszelep kedvező árú megoldás az egyszerű és költséghatékony alkalmazásokhoz. Gazdaságos alternatívát jelent a műanyagból készült mágnesszelepek és az elektromosan működtetett műanyag gömbcsapok helyett.

A GEMÜ eSyStep szelepeket hagyományos nyit-zár és egyszerű vezérlési alkalmazásokhoz tervezték. A működtetés egy kompakt léptetőmotorral történik. A ház burkolatán lévő interfészen keresztül a szelep kibővíthető további funkciókkal, például különféle helyzetjelzőkkel vagy helyzetérzékelőkkel. A GEMÜ eSyStep működtetők alkalmazhatók egyenes ülékes, ferde ülékes és membránszelepek esetében, de M-blokk szelepekre is ráépíthető.

A GEMÜ eSyDrive szelepek változatos és complex nyit-zár és szabályzó alkalmazásokhoz kaphatóak, megfelelően a teljesítményre és az élettartamra vonatkozó magas igényekre.  Mind az Ethernet-alapú eSy-web interfész az integrált web szerverrel együtt, mind a Modbus-TCP kommunikációs interfész lehetővé teszi a paraméterezési és diagnosztikai adatok cseréjét, valamint több eszköz hálózatba szervezését. Amennyiben szükséges, a felhasználók további integrált funkciókat is használhatnak, mint például lökethatárolót és sebességszabályzót.

Ügyfeleink elektromos szelepek széles választékához juthatnak hozzá a különféle ipari folyamatokhoz, valamint a különösen magas tisztasági és higiéniai követelményekkel rendelkező alkalmazásokhoz. A GEMÜ eSyLite, eSyStep és eSyDrive megoldásokkal a szelepek minden ár- és funkció szegmenshez rendelkezésre állnak.

Legutóbbi híreink

Start typing and press Enter to search