GEMÜ 4242 kombi kapcsoló robbanásveszélyes környezetbe

 Kategória: Egyéb

A GEMÜ 4242-es típusú kombinált kapcsolója már ATEX minősítéssel használható AS-Interface és DeviceNet fieldbus rendszerekben.

A 4242-es kombinált kapcsoló használható és széles körben alkalmazott megoldás a hétköznapi és a legkülönfélébb ipari folyamatokban. Ezen alkalmazásokban felmerülhetnek olyan követelmények is, ahol a robbanásvédelem, mint pl. ATEX IECEx és NEC különösen fontosak. Ilyen esetekben a 4242-es kombi kapcsoló már rendelkezik a szükséges bizonylatokkal.

A GEMÜ 4242-es kombi kapcsoló különféle elektromos csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik. Ilyenek a IO-Linken keresztüli kommunikáció, integráció a modern fieldbus rendszerekhez, mint pl. az AS-Interface vagy DeviceNet. A rendszer visszafelé is kompatibilis, a régebbi gyáregységek rendszereihez is felhasználható a különböző AS-Interface profiloknak köszönhetően.

A GEMÜ 4242-es kombinált kapcsoló tervezésekor a könnyű kezelhetőség volt az egyik fő szempont. A funkciókat mikroprocesszor vezéreli, az intelligens és felhasználóbarát program rutinok megkönnyítik az üzembe helyezést és a szelepek karbantartását.

A 4242-es kombi kapcsoló ATEX minősítésével a GEMÜ tovább bővíti a robbanásveszélyes környezetben alkalmazható, különféle ipari területeken használható termékeinek körét.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Legutóbbi híreink

Start typing and press Enter to search