Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wwwroot/multivalve.hu/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
GEMÜ ferdeülékes szelepek USP Class VI bizonylattal - Multivalve

GEMÜ ferdeülékes szelepek USP Class VI bizonylattal

 In Egyéb

A GEMÜ 507-es, 550-es és 554-es típusú, rozsdamentes acél szeleptesttel és PTFE ülékkel gyártott szelepei megkapták az  USP Class VI minősítést. Ennek értelmében ezek a szelepek megfelelnek az orvosi- és gyógyszeripar szigorú előírásainak. 

 

Az U.S. Food and Drug Administration – Élelmiszer és Gyógyszerfelügyelet –  (FDA) az orvosi- és gyógyszeriparban használt műanyagokat hat biokompatibilitási osztályba sorolja be az American Drugs and Medicines Register (USP) nyilvántartásában. Ez az anyagok használatának előfeltétele a fenti iparágakban.

A GEMÜ 507-es, 550-es és 554-es típusú, PTFE tömszelencével (GEMÜ kód 5P), és rozsdamentes acél szeleptesttel (GEMÜ kód 37, 34 vagy C2) rendelkező szelepek már rendelkeznek a szükséges USP Class VI bizonylattal, így teljes mértékben elfogadottá vált alkalmazásuk az orvosi- és gyógyszeriparban.

 

GEMÜ 507

GEMÜ 550

GEMÜ 554

PTFE tömszelence

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search