GEMÜ membrán ülékes szelepek integrálhatósága a rozsdamentes multi-port szelepblokkokba

 Kategória: Egyéb

A GEMÜ specialistái megoldást kínálnak PD design (Plug – dugattyús membrán) elven működő ülékes szelepek multi-port szelepblokkokba történő beépítésére.
A hangsúly a “higiénikus tervezés” követelményeire és a költséghatékony, folyamat-optimalizált előállításra helyeződik. Ennek megfelelőlen az ügyfelek igényei szerint konfigurálhatóak a membrán ülékes szelepekkel ellátott szelepblokkok. Példaként említhető a már megtervezett, GEMÜ 567 BioStar szabályzószeleppel felszerelt multi-port szelepblokk, amely ultra-tiszta vízkörből történő aszeptikus adagolásra alkalmas. További példa a GEMÜ F40 és F60 töltőszelepekkel kialakított töltő-blokk, amelyet kiegészítő szelepekkel kombinálva fejlesztettek ki, mint komplett megoldás a gázszabályozáshoz.

A membrán ülékes szelepek multi-port szelepblokkokba történő integrálása egyesíti a szelepblokk tervezés előnyeit a PD design tervezésének előnyeivel. Új lehetőségek nyílnak a gyárak üzemeltetői előtt, amelyeket a GEMÜ az egyedi követelményeknek megfelelően tud megvalósítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rozsdamentes acélból készült multi-port szelepblokk GEMÜ 567 BioStar szabályzószeleppel és GEMÜ 650 BioStar membránszelepekkel steril adagoláshoz és több kimeneti irányba történő elosztáshoz.

Kapcsolódó termékek

GEMÜ M600 Multi-port blokkszelepek steril alkalmazásokhoz

GEMÜ 567 BioStar rozsdamentes szabályzószelep GEMÜ F40 rozsdamentes adagolószelep

 

 

 

Legutóbbi híreink

Start typing and press Enter to search