Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wwwroot/multivalve.hu/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
BIZTONSÁGOS MEGOLDÁSOK OXIGÉN ALKALMAZÁSOKHOZ - Multivalve

BIZTONSÁGOS MEGOLDÁSOK OXIGÉN ALKALMAZÁSOKHOZ

 In Egyéb

A GEMÜ tovább bővíti termékválasztékát oxigén alkalmazásokhoz

A GEMÜ folyamatosan bővíti termékválasztékát oxigén alkalmazásokra. A már kínálatban szereplő, széles választékban gyártott membránszelepek mellett ülékes és szabályzó szelepeket kínál gáz halmazállapotú oxigén kezelésére.

A biztonságos üzemeltetés érdekében a GEMÜ különös hangsúlyt fektet a közegekkel érintkező alkatrészek anyagának kiválasztására. Oxigén alkalmazások esetén ez elsősorban a segéd- és tömítőanyagokat jelenti. Ez az oka annak, hogy a GEMÜ gáznemű oxigén kezelésére alkalmas ülékes szelepeinek orsótömítései égésgátló PTFE-ből készülnek. Az oxigén egy igazán veszélyes áramló közeg, mivel sok anyag intenzíven és gyorsan ég sűrített vagy tiszta oxigén jelenlétében. Ez a fő oka annak, hogy gáznemű oxigén alkalmazások esetén különös figyelmet kell fordítani a biztonságra.

Németországban a BAM (Szövetségi Anyagkutatási és Vizsgáló Intézet) ellenőrzi és felméri, hogy bizonyos anyagok alkalmasak-e kritikus közegek kezelésére. A GEMÜ szelepek széles választékát kínálja oxigén alkalmazásokhoz. Ide tartoznak a GEMÜ 550 ferde ülékes szelep, amelyek rozsdamentes acélból készülnek, a GEMÜ 554 ferde ülékes szelep, amelyet kompakt kivitel jellemez és a GEMÜ 549 eSyDrive elektromos motorral működtetett ferde ülékes szelep. A szelepek mindegyikében olyan segéd- és tömítőanyagok kerültek felhasználásra, amelyek a BAM szerint alkalmasak oxigénnel történő alkalmazásra. A kis névleges méretekhez használt GEMÜ 601 membránszelepek, a kisebbtől nagyobb névleges méretig alkalmazott GEMÜ 650 Biostar membránszelepek és a GEMÜ 660 töltőszelepek szintén a BAM jóváhagyásával alkalmasak oxigén kezelésére.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

GEMÜ 550

GEMÜ 554

GEMÜ 549

 

GEMÜ 601

GEMÜ 650

GEMÜ 660

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search