Precíz hőmérséklet ellenőrzés rendszerekben és csővezetékekben a GEMÜ új hőmérséklet érzékelőjével

 Kategória: Egyéb

Az új GEMÜ 3240-es típusú hőmérséklet távadóval/kapcsolóval a rendszerek és csővezetékek precíz hőmérséklet ellenőrzése még szélesebb méréstartományban válik lehetővé.

A GEMÜ a jelenlegi 3220-as termékcsalád kiváltására tervezte és valósította meg az új 3240-es típusú hőmérséklet távadót/kapcsolót. Az új érzékelő kiváló minőségű mérőcellái -40°C és 150°C közötti hőmérséklet-tartományban, akár 160 bar üzemi nyomásig képesek 0,035 % pontosságig precíz mérést biztosítani

A jelentősen szélesebb méréstartomány mellett az új sorozat további fontos jellemzőkkel rendelkezik. Például az igényes sav/lúg alkalmazásokhoz PVDF burkolattal ellátott érzékelő került a termékpalettába.

IO-Link az intelligens hálózati kezeléshez

A GEMÜ 3240 hőmérséklet távadó/kapcsoló központilag használható a folyamatok automatizálásához és megfigyeléséhez az IO-Link interfészen keresztül. Az előnyös lehet hálózat kialakításakor, mivel biztosítja az összetevők egymással való kompatibilitását, valamit az egyszerű paraméterezést és adatátvitelt. A forgatható LED kijelző továbi előnyöket kínál: a 4-digites kijelző lehetővé teszik az üzemi paraméterek optikai megfigyelését bármilyen beépítési helyzetben.

Sokoldalú felhasználás

Az GEMÜ új 3240-es típusú hőmérséklet távadó/kapcsoló különféle alkalmazásokra használható. Hűtőkörökben, vagy a sterilizációs folyamatok ellenőrzése során az érzékelő megbízható eszköz a hőmérséklet mérésére és szabályozására. Az érzékelő sokféle közeghez használható, például viszkóz vagy szennyezett anyagokhoz. Az új érzékelő kémiailag agresszív közegekhez is alkalmas, a kiváló minőségű anyagválasztéknak köszönhetően.

A 2018-tól gyártott 3140 nyomás távadó/kapcsolóval a GEMÜ már letette névjegyét a nyomásmérés és szabályozás technológiájának terén, ám ezzel az új hőmérséklet érzékelővel a portfólió szélesebbé vált.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kapcsolódó termékek

 

Legutóbbi híreink

Start typing and press Enter to search